Tcukimay - Diktator Anjink

Lyrics & Chords

Comments

Www

Mitimusik said

Teu Gableg Ka Era, Teu Gableg Beungeut

Marentah Sakahayang, Teu Gableg Rarasaan

Asa Aing Pang Alusna, Asa Aing Pang Benerna

Nincek Kanu Leutik, Leletak Kanu Gede

Diktator Anjing!!

Diktator Setan!!

Diktator Goblog!!

Diktator Modar Anjing!!

Teu Ningali Dulur, Teu Ningali Batur

Labrak Kabeh Kusia Nu Penting Sia Senang!!


Notify me about subsequent comments



Info

23855_106253066060407_100000271433221_157630_4503428_n

by Syaiful Memang bentet

uploaded over 3 years ago

Stats

  • 498 Plays. Last played on September 24, 2014
  • 0 Favorites
  • 2 Likes
  • 1 Comments
  • 0 Tcukimay - Diktator Anjink MP3 Download